Dacris Travel - Agentie de Turism

  • Program Seniori
  • Evenimente sportive
  • Hotel Sucidava - Team Building
  • Parcuri de distractii
  • Oferte speciale
Dacris Travel on Facebook

0 Euro
Alerte de calatorie

Detalii Oferta

Pret
0Euro

Dragi Turisti,

Pe baza analizei efectuate de Institutul Național de Sănătate Publică, se aprobă exceptarea de la măsura de carantină/izolare incepand din 15 octombrie 2020 ora 00.00 pentru persoanele care sosesc în România din toate statele Uniunii Europene sau Spațiului Economic European si din alte state cu exceptia: CLICK AICI

Situatia in timp real a cazurilor Covid din UE si Marea Britanie o gasiti AICI

Incepand cu 09 iulie si pana la 31 decembrie cetatenii romani care vor sa intre in AUSTRIA trebuie sa prezinte la granita un test COVID19 negativ nu mai vechi de 72h, tradus in germana sau engleza, altfel intra in carantina 10 zile.

Incepand cu 01 iulie, toti turistii care vor sa intre in GRECIA trebuie sa completeze obligatoriu cu minim 24h urmatorul formular online (PLF). Pt indicatii de completare CLICK AICI. Singurul punct de intrare terestru in Grecia este Kulata-Promachonas.

Începând din 28 iulie 2020, la ora 06.00 (GMT + 3) si pana in 04 august, toți călătorii care intră în GRECIA din motive neesențiale prin orice punct de frontieră terestra sau aeriana sunt obligați să prezinte la sosire un rezultat negativ al testului molecular (PCR) pentru COVID-19, efectuat. cu până la 72 de ore înainte de intrarea lor în Grecia.Testele trebuie efectuate in laboratoare acreditate. Lista centrelor de testare anuntate de Ministerul Sanatatii o gasiti pe http://www.ms.ro/centre-testare/.

Certificatele trebuie sa fie emise in limba engleza si sa contina numele si prenumele persoanei testate, seria si numarul cartii de identitate / pasaportului persoanei respective.

Incepand cu 14 octombrie toti calatorii sositi in ITALIA din Romania vor trebui sa prezinte un test nePCR negativ facut cu max 72h inainte de sosire si sa stea 10 zile in izolare la sosirea acolo (dupa 48h trebuie sa faca un alt test PCR).

ELVETIA introduce carantina obligatorie 10 zile pt cetatenii veniti din Romania incepand din 08 august.

Incepand cu 01 iulie, turistii care intra in SPANIA trebuie sa completeze urmatorul formular (online cu 48h inainte de intrarea in spania).

Incepand cu 07 octombrie GERMANIA impune izolare 5 zile si test covid19 pt calatorii sositi din Romania.

Începând cu data de 1.07.2020, toți pasagerii (cu vârsta peste 13 ani) care călătoresc către și dinspre OLANDA au obligaţia sa completeze urmatorul formular. Se recomanda auto-izolarea pentru calatorii din Romania.

Persoanele care călătoresc in CIPRU din ţările din categoria C (printre care si Romania) intra obligatoriu in autoizolare 14 zile incepand din 23 iulie. La intrarea în țară trebuie să prezinte un test negativ de COVID-19, efectuat cu cel mult 72 de ore înainte.

Incepand cu 15 iulie se poate intra in UNGARIA doar pe baza a 2 teste negative de Covid19 (facute in ultimele 5 zile la interval de 28h) traduse in limba engleza. Nu se aplica pt tranzit.

MALTA solicita incepand cu 11 septembrie un test PCR facut cu maxim 72h inainte calatoriilor din Romania. Din 23 octombrie se suspenda obligativitatea testului de catre cetatenii romani.

SERBIA solicita test negativ PCR facut cu maxim 72h inainte calatorilor din Romania incepand cu 15 august.

BELGIA impune de la 26 august completarea unul formular online PLF si carantina pt cetatenii care vin din Romania, ca si realizarea unui test PCR dupa sosire.

ISLANDA solicita test Covid19 facut cu 48h inainte de intrarea in tara a turistilor din Romania.

DANEMARCA interzice accesul in scop turistic al cetatenilor romani incepand cu 01 august (se poate calatori doar cu motiv intemeiat).

FINLANDA interzice intrarea calatorilor din Romania.

MAREA BRITANIE impune cetatenilor romani carantinare obligatorie timp de 14 zile si obliga accesul de completarea unui formular online.

PORTUGALIA: Intrarea in tara fara restrictii in zona continentala. Calatorii care zboara in Madeira si Azore sunt obligati sa faca un test COVID la sosirea pe aeroport sau sa prezinte unul facut cu maximum 72 ore inainte de sosirea in insule.

Incepand cu data de 01.08.2020 toti pasagerii care calatoresc din/spre DUBAI trebuie sa prezinte la imbarcare rezultatul negativ al testului Covid’19 (in limba engleza/araba), valabil maxim 96 ore de la recoltare, tiparit (nu e valabil in format electronic). Se face test PCR si la plecarea din Emiratele Arabe.

Incepand cu 01.09.2020 EGIPT solicita tuturor cetatenilor romani  test PCR negativ facut cu 72h inainte de sosire. Cine nu prezinta acest test il poate face pe aeroport la sosirea in Egipt (cost 30USD), dar va stat in carantina in hotel pana la sosirea rezultatului. Copiii sub 6 ani nu trebuie sa faca testul.

RUSIA: Calatorii din Romania trebuie sa prezinte rezultatul unui test COVID negativ nu mai vechi de 72 ore din momentul in care se ajunge in Rusia.

MAROC permite accesul cetatenilor EU (si Romania) incepand cu 6 septembrie cu test PCR negativ facut cu 48h inainte.

MALDIVE solicita tuturor turistilor test PCR negativ facut cu 72h inainte de sosire incepand cu 10 septembrie.

In contextul starii de alerta si pana la ridicarea tuturor restictiilor de calatorie, va rugam sa verificati din surse oficiale  conditiile de calatorie in tara/tarile pe care doriti sa le vizitati / tranzitati.

IATA - Asociatia Internationala a Transportatorilor Aerieni: CLICK AICI

Ministerul Afacerilor Externe: Alerte de calatorie CLICK AICI

Ministerul afacerilor Interne: Stiri oficiale CLICK AICI

INSP - Institutul national de sanatate publica: mãsurile de carantinã si autoizolare aplicate la intrarea în tarã, precum si clasificarea zonelor le puteti consulta aici: CLICK AICI

EU - redeschidere turism: CLICK AICI

 

 

Voteaza aceasta oferta
0 vot
Favorit:
0
Imagini (1)
You are here 0 STARE DE URGENTA / ALERTA COVID19 Alerte de calatorie