Dacris Travel - Agentie de Turism

  • Program Seniori
  • Evenimente sportive
  • 1 Mai - Paste 2021
  • Hotel Sucidava - Team Building
  • Parcuri de distractii
  • Oferte speciale
Dacris Travel on Facebook

0 Euro
Stare de urgenta / alerta COVID 19

Detalii Oferta

Pret
0Euro

Dragi clienti,

In contextul evolutiei actuale privind criza Covid 19 si a declararii Starii de Urgenta, Dacris Travel face toate eforturile pentru a asigura protectia clientilor sai.

In momentul de fata lucram sa amanam excursiile programate in perioada imediat urmatoare si functie de evolutia evenimentelor vom tine la curent fiecare client afectat in parte.

Incercam sa gasim cele mai bune solutii pentru a atenua impactul pe care-l are aceasta pandemie asupra planurilor dumneavoastra de calatorie si speram ca lucrurile sa revina la normal cat mai curand.

Apelam la rabdare, calm si intelegere. Doar asa putem sa gestionam cu rigoare fiecare situatie in parte, in beneficiul clientilor nostri.

Recomandam tuturor celor care au sejururi in perioada imediat urmatoare sa le reprogrameze, iar celorlalti sa mai astepte pana se contureaza rezultatele masurilor intreprinse de autoritati pentru managementul crizei globale. De aceea, masurile noastre se raporteaza cu strictete si celeritate la anunturile si deciziile institutiilor statului si la informarile care ne parvin in flux continuu de la partenerii nostri din industria turismului din intreaga lume.

Este o situatie de Forta Majora pentru toti: turisti, agentii, hotelieri, companii aeriene. Cu totii trebuie sa incercam sa colaboram, cu maturitate si buna credinta, pentru a depasi criza IMPREUNA.

Intre 18.03-30.05 voi fi disponibila doar online, dar va asigur de tot sprijinul.

Sa auzim de bine!

daniela cristea / dacris travel

 

Comunicatul Autoritatii Nationale pt Protectia Consumatorilor ANPC din 18 martie legat de rezervarile turistice: CLICK AICI

Comunicatul Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri - Directia Turism din 23 aprilie legat de reprogramarea / anularea calatoriilor: CLICK AICI

 

Voteaza aceasta oferta
0 vot
Favorit:
0
Imagini (1)
You are here . STARE DE ALERTA COVID-19 Stare de urgenta / alerta COVID 19