Dacris Travel - Agentie de Turism

  • Program Seniori
  • Evenimente sportive
  • Hotel Sucidava - Team Building
  • Litoral 2020
  • Parcuri de distractii
Dacris Travel on Facebook

25 Euro
Evia

Detalii Oferta

Transport
Individual
Pret
25Euro
Perioade
15.06-30.09.2020

INSULA EVIA 2020

sejur indiviidual

 

Insula Evia este a doua ca marime dupa Creta si una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei. Peisajele muntoase alterneaza cu cele marine, conferind o frumusete unica si speciala zonei.

Evia este impartita in trei parti - regiunea de nord, centrala si de sud. In fiecare regiune se afla multe sate pitoresti, statiuni marine si orase vechi, care reprezinta o destinatie ideala pe tot parcursul anului. Principala poarta de acces spre insula dinspre continent este Halkida. Exista si multe feriboturi care fac curse intre insula si continent, in sapte locatii diferite.

In sudul insulei, din portul Karystos, feriboturile merg spre Rafina in Atica. Din nordul insulei feriboturile pleca din portul Pefki spre Volos, la poalele muntelui Pelion.

Apele exceptional de curate sunt o atractie careia cu greu ii puteti rezista. Infrastructura turistica si ospitalitatea de aici sunt greu de rivalizat. Capitala Eviei este Chalkis si se afla in mijlocul insulei.

 

Hoteluri:

Altamar 3*

Irene Studios 3*

Grand Bleu 3,5*

Eretria Village Resort 4*

Holidays In Evia Hotel 4*

Miramare 4*

Negroponte Resort 5*

thermae Sylla Spa Wellness Hotel 5* etc

 

Reduceri Early booking pana la 40%

Rezervari Early Booking: se rezerva si se platesc pana la data mentionata la fiecare hotel; dupa acesta data nu sunt permise modificari ale rezervarii (nume, perioada, servicii), se anuleaza rezervarea facuta si se face o alta rezervare la tarifele standard fara reducere (sau cu alta reducere aplicata la data la care se face modificarea).

Pentru alte hoteluri, care nu sunt prezente in oferta de mai sus, va rugam sa ne contactati.

Oferta cu transport individual.

 

~ CLICK AICI pentru oferta completa in format pdf ! ~

Voteaza aceasta oferta
★★★★★
1 vot
Favorit:
0
Imagini (4)