Dacris Travel - Agentie de Turism

  • Program Seniori
  • Evenimente sportive
  • Hotel Sucidava - Team Building
  • Chartere
  • Oferte speciale
Dacris Travel on Facebook

419 Euro
Malta charter 2022

Detalii Oferta

Transport
Avion
Pret
419Euro
Perioade
12.05 -06.10.2022

CHARTER MALTA VARA 2022

Plecari saptamanale in perioada 12.05 -06.10.2022

de la 419 euro/persoana, reducere Early booking inclusa

 

TARIFUL PE PACHET INCLUDE:

7 NOPTI CAZARE (cu regimul de masa specificat) / 7 ZILE

AVION CHARTER BUCURESTI/ MALTA/BUCURESTI – AIR MALTA: Airbus (168/ 180 locuri)

ASISTENTA TURISTICA IN LIMBA ROMANA

BAGAJ DE CALA 20 KG / PERSOANA

BAGAJ DE MANA 10 KG / PERSOANA

O EXCURSIE LOCALA

NU SUNT INCLUSE:

Taxe Aeroport- 95 EURO / PERS.handling inclus – obligatorii (inclusiv copii) / COPIII 0-1,99 ANI (INFANTI) platesc 25 euro

TRANSFER AEROPORT – HOTEL SI RETUR: 15 EURO/ PERSOANA/ DUS-INTORS

Asigurarea Medicala – 36 LEI - optionala

Asigurare travel (recomandata) -  79 lei (valabila pentru 8 zile)

BAUTURILE LA SUPLIMENTUL DE MASA

ORAR DE MAI JOS (ORAR ESTIMATIV):

Bucuresti OTOPENI 16:45 PM 17:55 MALTA // MALTA 12:45 PM 15:55 PM OTP

NOTE:

1. TARIFELE SUNT EXPRIMATE IN EURO SI SUNT PE PERSOANA.

2. TARIFELE PENTRU COPII SUNT VALABILE DACA STAU IN CAMERA CU 2 ADULTI

3. PRESCURTARI: EBD = Reducere de Early Booking; BB = mic dejun; HB = demipensiune; AI – all inclusive;

4. SUPLIMENTUL DE DEMIPENSIUNE (HB) INCLUDE 7 CINE

5. REZERVARILE EBD TREBUIE ACHITATE ASTFEL: MINIM 40% AVANS PLATIT OBLIGATORIU LA REZERVARE, IAR RESTUL CU O LUNA INAINTE DE DATA PLECARII;

6. TARIFUL PACHET ESTE VALABIL DUPA EXPIRAREA TERMENULUI DE EBD(early booking) UNDE SE POATA ACHITA UN MINIM AVANS DE 30 % DIN SUMA TOTALA OBLIGATORIU LA REZERVARE, IAR RESTUL CU 2 SAPTAMANANI INAINTE DE DATA PLECARII.

7. Orice modificare la rezervare – nume, perioada (cu maxim doua saptamani inainte de plecare), hotel (daca este posibil) sau decomandari partiale (nu anularea rezervarii) – se face contra unei taxe de 50 euro;

Arhipelagul maltez este format din trei insule majore: Malta, Gozo, Comino. Cea mai are parte a populatiei este concentrata in Malta si Gozo, iar Comino este un paradis al stancilor abrupte si al lagunelor albastre. Forma de relief predominanta, a Maltei, o constituie podisurile calcaroase, strabatute de vai orientate de la SV la NE.

Malta este o atractie pentru foarte multi turisti pentru ca aici vor intalni spectaculoase aglomerari de stanci calcaroase, peisaje ruralefermecatoare si cetati austere asociate cu nenumarate baze destinate sporturilor acvatice si delicii culinare mereu surprinzatoare.

Din punct de vedere al gastronomiei veti intalni diferite meniuri de peste, mic dejun englezesc si mancare italiana.

Cele mai vizitate locuri si obiective turistice sunt: Muzeele din Malta si Gozo, Cetatea La Valletta, Palatul Ordinului de Malta, Catedrala Sf. Ioan, Muzee de jucarie, Fortul St. Elmo, Muzeul National al Artelor Frumoase, Hanul cavalerilor din Castilia, Leon si Portugalia, Domul din Mosta, Biserica Cavalerilor Ioaniti, Casa Rocca Picola, Templele megalitice de la Tarxien, Marsaxlokk, Grota Albastra. Aici puteti urma pasii Sfantului Petru si puteti vedea locul in care cavalerii Sfantului Ioan au aparat Crestinismul. Citadelele medievale, bisericile si palatele in stil baroc va stau la dispozitie.

In Malta, de-a lungul intregii veri, se organizeaza anumite “feste”. Daca doriti sa surprindeti de aproape o parte din viata insulei si de a lua parte la traditiile care se pastreaza din sec. al-XVI-lea trebuie sa participati la una din aceste feste. Acestea pot fi definite prin doua cuvinte: sfinti si artificii. In cadrul acestor festivitati se celebreaza sfantul patron al unui sat sau oras si culmineaza cu un foc de artificii (in aer si la sol) deosebit; puteti vedea biserica iluminata cu mii de beculete si decorata atat pe exterior cat si pe interior, intregul oras este decorat si lumea pe strazi se bucura de sarbatoare, puteti vedea artificii din belsug si sa va bucurati de specialitati culinare malteze, printre care si faimoasa nougat, si  daca sunteti destul de norocosi, poate veti avea parte si de fanfara sau de o procesiune prin oras cu statuia sfantului patron al orasului carat pe umeri de tineri.

In Malta veti intalni fermecatoarele autobuze portocalii care fac turul insulei. Acestea se opresc in statie doar daca cineva solicita urcarea in vehicul (prin simpla stationare in punctul de oprire) sau coborarea din acesta. In cazul in care doriti sa coborati trebuie sa scuturati cu incredere sarmulitele paralele cu fiecare rand de scaune, aflate deasupra acestora. Ele vor actiona un clopotel care ii va comunica soferului faptul ca ati ajuns la destinatie.

Pana nu demult, Malta era o destinatie foarte accesibila, insa datorita numarului mare de turisti din ultima vreme, preturile au crescut simtitor, cu toate acestea, o vacanta in Malta,va ramane cu siguranta un lucru de neuitat.

 

Pentru oferta detaliata va rugam sa ne scrieti la office@dacristravel.ro

Voteaza aceasta oferta
★★★★★
1 vot
Favorit:
0
Imagini (4)
You are here CHARTERE 2022 Malta charter 2022