Dacris Travel - Agentie de Turism

  • Program Seniori
  • Evenimente sportive
  • Hotel Sucidava - Team Building
  • Chartere
  • Oferte speciale
Dacris Travel on Facebook

909 Euro
Insulele Capului Verde, zbor charter din Bucuresti

Detalii Oferta

Transport
Avion
Pret
909Euro
Perioade
23.12.2021-06.01.2022

Insulele Capului Verde- Insula SAL

zbor direct TAROM

Plecari 23.12.2021-06.01.2022

de la 909 euro/persoana/sejur cu taxe si asigurare incluse

 

pt oferta detaliata va rugam sa ne scrieti la office@dacristravel.ro

SERVICII INCLUSE:

transport cu avionul Bucuresti - Insula Sal-Bucuresti cu taxele de aeroport, 1 bagaj de mana si 1 bagaj de cala

7 nopti cazare si masa conform ofertei (Mic dejun sau All Inclusive);

transferuri aeroport-hotel-aeroport;

asistenta turistica locala in limba romana;

asigurarea medicala si asigurarea storno

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

taxa de viza: 25 Euro/pers (viza se obtine la sosire, pe aeroportul din Insula Sal)

excursiile optionale

taxa hoteliera (se achita de catre clienti la receptie, dupa sosirea la hotel): 2 Euro/ persoana/ zi

 

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale, stop tehnic Marrakesh):

Bucuresti-Sal-Bucuresti: 7.30-11.30 // 23.30-8.00

 

OBSERVATII:

Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita de oficialitatile de resort din Capul Verde conform standardelor proprii care pot fi diferite de cele din Europa sau Romania.

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama documentele solicitate prin lege. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa consultati www.politiadefrontiera.ro

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care aceasta masura este impusa de compania aeriana.

Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele modificari ale orarului de zbor.

In situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor, inainte sau dupa inceperea calatoriei, agentia este obligata sa ofere o alta varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona cat mai apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul.

Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, in momentul efectuarii cazarii, hotelul poate solicita drept garantie cartea de credit sau o anumita suma de bani rambursabila la sfarsitul sejurului.

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentia locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentie. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.

 

Voteaza aceasta oferta
0 vot
Favorit:
0
Imagini (4)
You are here Oferte speciale .. Restart Turism! Oferte Speciale Insulele Capului Verde, zbor charter din Bucuresti