Dacris Travel - Agentie de Turism

  • Program Seniori
  • Evenimente sportive
  • Corporate_Sucidava
  • Litoral 2020
  • Parcuri de distractii
  • Ski 2018-2019
Dacris Travel on Facebook

1449 Euro
Carnavalul de la Rio 2020

Detalii Oferta

Transport
Avion
Pret
1449Euro
Perioade
21-29.02.2020

CARNAVALUL DE LA RIO

 

Cand spui Rio de Janeiro te gandesti instantaneu la Carnavalul de la Rio cu faimoasele parade ale scolilor de samba, la Copacabana sau nu mai putin vestitul stadion Maracana.

Carnavalul de la Rio este fara indoiala unul din evenimentele cele mai mediatizate pe plan mondial in fiecare an, ce ofera mai multe distractii, incluzand faimoasele parade ale scolilor de Samba in sambodrom si bine cunoscutele blocos de carnaval care strabat intreg orasul. Cele mai faimoase sunt:

-Trupa Cordao do Bola Preta: paradele acestei scoli se pot vedea defiland in centrul orasului fiind cea mai reprezentativa scoala .

-Suvaco do Cristo: Parada care poate fi vazuta defiland in Gradina Botanica chiar pe sub bratul lui Cristo Redentor.

Samba isi are originile in Africa, dar a fost descoperita in Brazilia. Este o combinatie intre dansurile africane, indiene si iberice. Carnavalul de la Rio a devenit popular incepand cu anul 1830.

In 2020 Carnavalul se desfasoara intre 21-29 februarie.

Rio de Janeiro (insemnand Raul de Ianuarie) este faimos nu numai pentru plajele sale cu hoteluri aliniate (Copacabana, Ipanema, Tijuca Barra), ci si pentru imensa Statuie a lui Isus Cristos Mantuitorul (pe Muntele Corcovado). Zona sudica din Rio este formata din mai multe cartiere, printre care Sao Conrado, Leblon, Ipanema, Arpoador, Copacabana si Leme care compun faimoasa linie de coasta a orasului. Golful in care este situat Rio (Golful Guanabara) a fost descoperit de europeni pe 1 ianuarie 1502 prin exploratorul portughez Gaspar de Lemos. Rio de Janeiro a fost capitala Braziliei din anul 1764 pana in anul 1960, cand guvernul a fost transferat la Brasil.

 

Carnaval Rio de Janeiro 21-29 februarie 2020

de la 1449 euro/persoana in camera dubla

Sejur 7 nopti cazare, zbor de linie cu escala, bilet sambadrom si transfer aeroport-hotel-aeroport

CopaCabana Sol 3*, 1449 euro/persoana in DBL/sejur

Augusto’s Rio Copa 4*, 1475 euro/persoana in DBL/sejur

Astoria Palace 4*, 1625 euro/persoana in DBL/sejur

Hilton Rio CopaCabana 5*, 2299 euro/persoana in DBL/sejur

 

Tarifele includ 6 nopti cazare in camera dubla Rio de Janeiro si 1 noapte hotel aeroport Amsterdam la dus, mic dejun, zborul Bucuresti-Rio de Janeiro- Bucuresti cu taxele de aeroport si bagaj (zbor cu o escala), bilet sambadrom 1 zi Grand Seat si transfer aeroport-hotel-aeroport.

 

Nu sunt incluse asigurarea medicala si/sau storno (recomandata, 79 lei/persoana), suplimente pt bilet sambadrom categorii superioare.

Orar de zbor disponibil la rezervare.

Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii.

Oferta este valabila pt cotatia la zbor la data de 11.11.2019 si poate suferi modificari functie de disponibilitatea locurilor pana in momentul rezervarii ferme.

Voteaza aceasta oferta
★★★★★
1 vot
Favorit:
0
Imagini (4)
You are here Spectacole si evenimente Carnavalul de la Rio 2020