Dacris Travel - Agentie de Turism

  • Program Seniori
  • Evenimente sportive
  • Paste - 1 Mai 2019
  • Corporate_Sucidava
  • Litoral 2018
  • Parcuri de distractii
  • Ski 2018-2019
Dacris Travel on Facebook

1190 Euro
Carnavalul de la Rio 2019

Detalii Oferta

Transport
Avion
Pret
1190Euro
Perioade
1-9.03.2019

CARNAVALUL DE LA RIO

 

Cand spui Rio de Janeiro te gandesti instantaneu la Carnavalul de la Rio cu faimoasele parade ale scolilor de samba, la Copacabana sau nu mai putin vestitul stadion Maracana.

Carnavalul de la Rio este fara indoiala unul din evenimentele cele mai mediatizate pe plan mondial in fiecare an, ce ofera mai multe distractii, incluzand faimoasele parade ale scolilor de Samba in sambodrom si bine cunoscutele blocos de carnaval care strabat intreg orasul. Cele mai faimoase sunt:

-Trupa Cordao do Bola Preta: paradele acestei scoli se pot vedea defiland in centrul orasului fiind cea mai reprezentativa scoala .

-Suvaco do Cristo: Parada care poate fi vazuta defiland in Gradina Botanica chiar pe sub bratul lui Cristo Redentor.

Samba isi are originile in Africa, dar a fost descoperita in Brazilia. Este o combinatie intre dansurile africane, indiene si iberice. Carnavalul de la Rio a devenit popular incepand cu anul 1830.

In 2019 Carnavalul se desfasoara intre 2-9 martie.

Rio de Janeiro (insemnand Raul de Ianuarie) este faimos nu numai pentru plajele sale cu hoteluri aliniate (Copacabana, Ipanema, Tijuca Barra), ci si pentru imensa Statuie a lui Isus Cristos Mantuitorul (pe Muntele Corcovado). Zona sudica din Rio este formata din mai multe cartiere, printre care Sao Conrado, Leblon, Ipanema, Arpoador, Copacabana si Leme care compun faimoasa linie de coasta a orasului. Golful in care este situat Rio (Golful Guanabara) a fost descoperit de europeni pe 1 ianuarie 1502 prin exploratorul portughez Gaspar de Lemos. Rio de Janeiro a fost capitala Braziliei din anul 1764 pana in anul 1960, cand guvernul a fost transferat la Brasil.

 

Carnaval Rio de Janeiro 1-9 martie 2019

de la 1190 euro/persoana in camera dubla

Sejur 7 nopti cazare, zbor de linie cu escala, bilet sambadrom si transfer aeroport-hotel-aeroport

 

Rio’s Presidente 3*, 1190 euro/persoana in DBL/sejur

Mar Palace CopaCabana 4*, 1350 euro/persoana in DBL/sejur

CopaCabana  Praia 4*, 1450 euro/persoana in DBL/sejur

Hilton Rio CopaCabana 5*, 2050 euro/persoana in DBL/sejur

 

Tarifele includ 7 nopti cazare in camera dubla, mic dejun, zborul Bucuresti-Rio de Janeiro- Bucuresti cu taxele de aeroport si bagaj (zbor de linie cu o escala), bilet sambadrom cu loc/1 zi Grand Seat si transfer aeroport-hotel-aeroport. Supliment Frontseat Sambadrom: 70 euro/persoana

Nu sunt incluse asigurarea medicala si/sau storno (recomandata, 79 lei/persoana)

Orar de zbor disponibil la rezervare

 

Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii.

Oferta este valabila pt cotatia la zbor la data de 12.11.2018 si poate suferi modificari functie de disponibilitatea locurilor pana in momentul rezervarii ferme.

 

Voteaza aceasta oferta
★★★★★
1 vot
Favorit:
0
Imagini (4)
You are here Spectacole si evenimente Carnavalul de la Rio 2019