Dacris Travel - Agentie de Turism

  • Program Seniori
  • Evenimente sportive
  • Hotel Sucidava - Team Building
  • Chartere
  • Oferte speciale
Dacris Travel on Facebook

0 Euro
Hamburg, orasul dintre lacuri

Detalii Oferta

Pret
0Euro

Hamburg, orasul dintre lacuri


Peisajul orasului Hamburg este o atractie propriu-zisa datorita lacurilor, raurilor si parcurilor sale. Exista numeroase obiective turistice ce merita sa fie vizitate in timpul unei calatorii in Hamburg, iar tururile ghidate ale orasului sunt o scapare pentru multi turisti care vor ceva organizat si vor sa treaca exact prin locurile de interes ale orasului. Cele mai populare tururi se fac in jurul Orasului Vechi (Altstadt), Orasului Nou (Neustadt) si districtelor St. Pauli, caci sunt multe obiective turistice care pot fi vazute in aceste locuri. Alte feluri de a petrece timpul aici sunt disponibile de asemenea, turistii putand admira perisajul in timpul unei croaziere pe unul din raurile sau canalele din Hamburg.

Lacul Alster se intinde pe o suprafata foarte mare si este de aceea o parte fundamentala a peisajului orasului, conferindu-i o ambianta deosebita. Locuitorilor si vizitatorilor le place sa se plimbe pe malul lacului Alster, deoarece privelistea plina de verde este impresionanta. Spatii verzi si parcuri inconjoara lacul Alster, iar cafenelele si restaurantele invita turistii sa le calce pragul.

O experienta deosebita poate sa fie vizitarea obiectivului turistic numit Alter Elbtunnel. A fost construit in prima decada a secolului 20 si este cel mai vechi tunel de sub raul Elba. Are mai mult de 400m si leaga districtul St. Pauli de Insula Steinwerder. Intrarea se face printr-o sala ce are forma unui dom, iar tema sa este continuata de-a lungul tunelului. Odata ajunsi la Insula Steinwerder, turistii se pot bucura de un peisaj extraordinar conferit de port.

Hamburg gazduieste numeroase evenimente care au loc in anumite perioade ale fiecarui an. Una dintre cele mai importante zile care este celebrata in acest oras este ziua portului (Hafengeburtstag), care atrage milioane de oameni la inceputul lunii mai. Are loc o parada a vapoarelor, numeroase standuri sunt amplasate si este sarbatorita bogatia orasului. In fiecare an, comunitatea japoneza din Hamburg sarbatoreste Festivalul Florii de Cires intr-o atmosfera de pace si bucurie. Sarbatorile stradale sunt foarte populare in acest oras si au loc vara. Dintre cele mai importante amintim: Altonale, in Ottensen si Bergedorfer Stadfest in Bergedorf.


Voteaza aceasta oferta
0 vot
Favorit:
0
Imagini (4)
You are here ` Povesti de Vacanta Hamburg, orasul dintre lacuri