Marea Caraibelor

Insulele din Zona Americii Centrale sunt cunoscute turiștilor pentru exotismul lor. Marea Caraibelor au fost mult timp cunoscuta ca o destinație pentru îndrăgostiți, însă o mică mișcare spre eco-turism a început să deschidă Caraibele în turismul independent. Cu vreme bună pe întreaga perioadă a anului, cu mică excepție a sezonului uraganelor la sfârșitul verii și începutul toamnei, Caraibele oferă posibilitate de relaxare în condiții exotice. Insulele din Caraibe reprezinta una dintre regiunile cele mai dependente de turism din lume și sunt variații semnificative în intensitatea de turism și în nivelurile de dezvoltare la nivelul regiunilor individuale. Industria turismului regional este dominată de turismul de masă și turismul de croazieră, care s-a dovedit a fi nesustenabil. Deși extinderea în continuare a acestui sector poate fi văzută ca o dovadă a dezvoltării, inițiative sunt luate la nivel instituțional și individual pentru punerea în aplicare a practicilor de turism durabil. Pentru ca turismul să fie viabil pe termen lung, ca un agent eficient de dezvoltare regională, o tranziție la un turism de masă combinat cu turism alternativ.

Republica Dominicana

Charter PUNTA CANA, Republica Dominicana

Plecari 28.10.2022-03.02.2022


Tarife: de la 1529 euro/persoana, taxe incluse

Transport: avion

Mexic

Momentan pe aceasta destinatie nu este disponibil un zbor charter cu plecare din Bucuresti, putem oferi o varianta de pachet cu zbor de linie cu escala.

Cuba

Momentan pe aceasta destinatie nu este disponibil un zbor charter cu plecare din Bucuresti, putem oferi o varianta de pachet cu zbor de linie cu escala.