santorini, greece, buildings-416136.jpg

Grecia

Coasta Ionica: Parga, Preveza

Coasta Ionica, de la Igoumenitsa la Preveza: Sivota, Perdika, Karavostasi, Parga, Vrachos   Rezervari Early Booking: se rezerva si se platesc pana la data mentionata la fiecare hotel; dupa acesta data nu sunt permise modificari ale rezervarii (nume, perioada, servicii), se anuleaza rezervarea facuta si se face o alta rezervare la tarifele standard fara reducere (sau cu alta reducere aplicata la data la care se face modificarea). Oferta cu transport individual.   CERETI OFERTA DETALIATA PE EMAIL: office@dacristravel.ro

 

Transport: Individual 
Pret: 19 Euro

Evia

INSULA EVIA sejur indiviidual   Insula Evia este a doua ca marime dupa Creta si una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei. Peisajele muntoase alterneaza cu cele marine, conferind o frumusete unica si speciala zonei. Evia este impartita in trei parti – regiunea de nord, centrala si de sud. In fiecare regiune se afla multe sate pitoresti, statiuni marine si orase vechi, care reprezinta o destinatie ideala pe tot parcursul anului. Principala poarta de acces spre insula dinspre continent.

 

Transport: Individual 
Pret: 25 EURO

Corfu

CORFU oferta cu transport individual Rezervari Early Booking: se rezerva si se platesc pana la data mentionata la fiecare hotel; dupa acesta data nu sunt permise modificari ale rezervarii (nume, perioada, servicii), se anuleaza rezervarea facuta si se face o alta rezervare la tarifele standard fara reducere (sau cu alta reducere aplicata la data la care se face modificarea). Pentru alte hoteluri, care nu sunt prezente in oferta de mai sus, va rugam sa ne contactati.

 

Transport: Individual 
Pret: 26 Euro

Skiathos

SKIATHOS sejur individual Dintre toate insulele Sporade, Skiathos este cea mai dezvoltata din punct de vedere turistic. Skiathos este cunoscuta pentru cele peste 60 de plaje frumoase de-a lungul a 45 km de coasta.Indiferent daca preferati plaje pline de viata, cu facilitati de sporturi de apa sau plajele linistite, izolate, veti gasi o gama larga in Skiathos. Plaja Achladies este o plaja organizata, cu nisip fin, ideala pentru familii. Plaja Agia Eleni.

 

Transport: Individual 
Pret: 25 Euro
 

Riviera Olimpului: Paralia Katerini-Platamonas-Leptokaria

RIVIERA OLIMPULUI oferta cu transport individual   Rezervari Early Booking: se rezerva si se platesc pana la data mentionata la fiecare hotel; dupa acesta data nu sunt permise modificari ale rezervarii (nume, perioada, servicii), se anuleaza rezervarea facuta si se face o alta rezervare la tarifele standard fara reducere (sau cu alta reducere aplicata la data la care se face modificarea). Oferta cu transport individual, reduceri copii la cerere.   CERETI OFERTA DETALIATA PE EMAIL.

 

Transport: Individual 
Pret: 19 Euro

Lefkada, Kefalonia, Zakinthos

INSULELE IONICE: CORU, LEFKADA, KEFALONIA, ZAKINTHOS Oferta cu transport individual; Rezervari Early Booking: se rezerva si se platesc pana la data mentionata la fiecare hotel; dupa acesta data nu sunt permise modificari ale rezervarii (nume, perioada, servicii), se anuleaza rezervarea facuta si se face o alta rezervare la tarifele standard fara reducere (sau cu alta reducere aplicata la data la care se face modificarea). 

 

Transport: Individual 
Pret: 17 Euro

Thassos

THASSOS oferta cu transport individual Rezervari Early Booking: se rezerva si se platesc pana la data mentionata la fiecare hotel; dupa acesta data nu sunt permise modificari ale rezervarii (nume, perioada, servicii), se anuleaza rezervarea facuta si se face o alta rezervare la tarifele standard fara reducere (sau cu alta reducere aplicata la data la care se face modificarea). Oferta cu transport individual. La cerere transport autocar din Bucuresti, 70 euro/persoana/dus-intors.

 

Transport: Individual 
Pret: 19 Euro

Halkidiki

HALKIDIKI Reduceri Early Booking, transport individual Rezervari Early Booking: se rezerva si se platesc pana la data mentionata la fiecare hotel; dupa acesta data nu sunt permise modificari ale rezervarii (nume, perioada, servicii), se anuleaza rezervarea facuta si se face o alta rezervare la tarifele standard fara reducere (sau cu alta reducere aplicata la data la care se face modificarea). Oferta cu transport individual.


Transport: Individual 
Pret: 23 Euro