CHARTER KOS

Kos – Insula lui Hipocrate

Plecari din Bucuresti intre 03.06-30.09.2024

de la 425 euro/persoana, taxe si asigurare incluse

ZIUA  1  –  Catre Kos…

Intâlnire în aeroport cu reprezentantul agenţiei pentru imbarcare în cursa spre Kos. Sosire în insula Kos și transfer la hotel pentru cazare.

ZIUA 2 – 7 Vă recomandăm urmatoarele excursii opţionale:

Turul Insulei Kos

Transfer de la hotel cu ghid profesionist. Ne îndreptăm spre Asklepieion pentru o vizită de aproximativ o oră (inclusă în preţ) apoi mergem spre pitoreasca așezare Zia (din Muntele Dikairos) unde ne vom putea plimba și lua o pauză de cafea. Trecem prin satele Pyli și Kardamena spre Kefalos. Vom lua prânzul într-un restaurant pe plajă  din Golful Kamari (inclus în preţ). Ne întoarcem prin Antimachia și Mastichari înapoi la hotel. Turul durează între 5 și 7 ore.

Insula Kos noaptea

Plecare de la hotel spre orașul Kos unde veţi fi insoţiţi în faimosul “Bar Street”, într-un club de noapte sau Disco-Club din oraș.

Vizită la parcul acvatic Lido din Mastichari

Veţi fi insoţiţi la Parcul Acvatic Lido pentru înot și distracţie.

Kalymnos – Plati – Pserimos

Plecare în jur de ora 09:30 din portul Kos la bordul unui vapor din lemn (excursia până la Klymnos durează aproximativ 90 minute). Ajungem în pitorescul oraș din Kalymnos, Pothia, ne plimbăm de-a lungul portului, vizităm fabrica de bureţi unde vom vedea o demonstraţie despre cum se fabrică bureţii. Ne indreptăm apoi cu același vapor spre plajele nisipoase din Plati pentru înot iar la bord vom participa la un barbeque cu ouzo (inclus în preţ). Mai tarziu vom naviga spre golful Pserimos unde ne putem relaxa și vom ajunge in Kos în jur de ora 17:30.

Nissyros

Plecăm de la hotel spre Kardamena cu autocarul (aproximativ 45 minute) iar apoi cu vaporul spre Nissyros. Ajungem în Mandraki, facem o scurtă plimbare prin port înainte de a pleca cu minifurgonetele spre Vulcan (30 min.) unde vom coborî spre crater. Ne intoarcem la Mandraki, vizităm orașul idilic și vom lua prânzul într-o tavernă autentică. Opţional se vizitează Mănăstirea Panagia Spiliani apoi ne vom întoarce in Kardamena iar la hotel vom ajunge în jur de ora 18:00.

Bodrum

Ne imbarcăm din portul Kos pe un vas și plecăm în jurul orei 09:00 după verificarea pașapoartelor. Ȋn 25 minute ajungem în Bodrum (Alikarnassos). Dupa ce ajungem în Bodrum începem turul cu o mică oprire pentru fotografierea Morilor de Vânt, vizităm apoi Mausoleul (intrarea opţională) și teatrul antic, vom merge într-un centru comercial pentru o pauză de cafea. Urmează apoi prânzul la o tavernă și plimbări în oraș și în port. După controlul vamal vom pleca înapoi spre Kos la ora 16:00. Vom ajunge în Kos de unde vom fi transportaţi către hotel în jurul orei 17:00. Pașaportul este obligatoriu!

Ȋnot în ape termale

Plecare de la hotel spre Thermae pentru înot și plajă în apele termale terapeutice.

Seara Grecească

Se pleacă de la hotel la ora 18:30 cu autocarul spre pitorescul sat Zia. Ajungem în sat unde putem vedea și apusul soarelui. Cina se servește intr-un restaurant cu vedere panoramică asupra împrejurimilor, unde se servesc mancăruri grecești, vin de casă și suc de portocale (incluse în preţ), muzica live, dansuri tradiţionale grecești. Ne întoarcem la hotel în jurul orei 23:30.

ZIUA 8 – Din nou acasa…

Ȋn cursul zilei se realizează transferul la aeroport, pentru intoarcerea în ţară.

Tarifele includ:
 • Bilet avion cursă charter;
 • Taxe de aeroport – 95 €/pers;
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
 • 7 nopţi cazare;
 • Masă în funcţie de hotelul ales.
 • Asistenta turistica

Tarifele nu includ:

 • taxa locala, se plateste la receptie
 • Asigurare medicală de călătorie și asigurare storno;
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice;
 • Alte taxe și cheltuieli personale;
 • Programe opţionale.

Pentru oferta detaliata va rugam sa ne contactati la office@dacristravel.ro