Maroc, de la Muntii Atlas la Oceanul Atlantic
Marrakech & Essaouira & Ouarzazate
Perioada: 25.11-02.12.2023 (7 nopti, 8 zile)

 

Pret:

Riad Alida / Riad Amina 4* sau similar: 975 euro/persoana in camera dubla
Riad Granvilier / Riad Jona 5* sau smilar: 1175 euro/persoana in camera dubla
Tarife valabile pentru grup de 4-6 persoane, cotatie la zbor din data de 11.10.2023

Program:
Ziua 1: Plecare din Bucuresti ora 6.00 cu zbor Lufthansa, escala la Muenchen, sosire Marrakesh ora 15.35. Transfer la hotel, cazare si timp liber.
Ziua 2 Mic dejun, apoi excursie privata Marrakech cu ghid limba engleza, se viziteaza Medina si imprejurimile (dejun inclus, 6h): catedrala Koutoubia, una din cele mai mari si mai frumoase moschee din lume, Palatul Bahia, construit in sec XIX si imprejmuit cu gradini impresionanate, se continua cu souk-urile din orasul vechi, care reprezinta adevarata viata din Marrakech.
Ziua 3 Mic dejun, timp liber la dispozitie prin Marrakesh (optional Buggy safari in desert, 60 euro/persoana, minim 4 persoane)
Ziua 4 Mic dejun, apoi excursie privata spre Muntii Atlas, se merge prin desertul Agafay, se viziteaza un sat berber de la poalele Muntilor Atlas, se ia masa gatita de gazda intr-o locuinta berbera, retur seara in Marrakech (9h)
Ziua 5 Mic dejun, apoi timp liber la dispozitie.
Ziua 6 Mic dejun, apoi excursie privata la Essaouira, statiune la Oceanul Atlantic (este inclus transportul si turul cu microbuz si ghid limba engleza). Essaouira a fost descoperita de fenicieni, cucerita de romani si secole mai tarziu de portughezi care au construit aici un port comercial si militar : Mogador. se viziteaza Piata Moulay El Hasan, Marea Moschee, Bastionul si cartierul evreiesc, seara retur in Marrakech (10h)
Ziua 7 Mic dejun, apoi excursie privata Quarzazate, oras din zona mUntilor Atlas, unde se ajunge prin pasul Tizi n’Thicka, 2260m, cel mai inalt din nordul Africii. se viziteaza pe drum oraselul traditional Ait Benhaddou – veche asezare pe ruta caravanelor intre sagara si Marrakech, iar dupa dejun se viziteaza Ourzazate, care in limba berbera inseamna ” Fara zgomot”, retur seara in Marrakesh (12h).
Ziua 8 Mic dejun, timp liber si checkout ora 12.00, transfre spre aeroport pt zborul Austrian Spre Viena si apoi spre Bucuresti, sosire Bucuresti ora 23.50.

Servicii incluse:
– zbor Bucuresti-Marrakech-Bucuresti cu taxe si bagaj de mana 8 kg si de cala 23 kg, cotatie valabila 11.10.2023 (poate suferi modificari pana in momentul rezervarii)
– 7 nopti cazare intr-un riad 4/5*, mic dejun inclus
– 4 excursii incluse in program, cu ghid limba enleza si dejun inclus (exceptie Essaouira, dejunul se plateste la fata locului)
– transferuri aeroport-hotel-aeroport
Nu sunt incluse:
– taxa locala, 2-3 euro/pers/zi, se plateste la receptie
– Bauturile la mese si mesele neincluse in program
– Buggy Safari in desert, 60 euro/persoana, minim 4 pers
– tips pt ghid si sofer iN excursii (recomandabil 5 euro/pers/zi)
– Asigurare medicala/storno.
Tarife valabile pentru grup de 4-6 persoane, cotatie la zbor din data de 11.10.2023
Pentru grup mai mic de 4 persoane, cotatie la cerere!


Acte necesare: pasaport valabil min 6 luni de la data intoarcerii.
Conditii calatorie Maroc: https://www.mae.ro/travel-conditions/3726