SORRENTO – ITALIA
Vacanta pe taramul livezilor de lamai
Plecari: 01.05 (Paste), 24.06, 22.07, 26.08.2024
(6 zile/ 5 nopti)

 

Pret/persoana: de la 730 EURO
(loc in camera dubla)
SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – Napoli si retur (zbor direct), compania Wizzair;
• un bagaj de cala de 20 kg si un bagaj mic de mana;
• 5 nopti cazare la hotel 4*, in camera standard:
✓ pentru datele 01.05, 24.06 si 26.08: cazare la hotel Panorama Palace 4* in Meta di Sorrento sau similar
✓ pentru data de 22.07: cazare la hotel Delle Palme 4* in Sant Agata sui due Golfi sau similar
• DEMIPENSIUNE (mic dejun si cina);
• transfer cu autocarul aeroport Napoli – hotel si retur;
• insotitor roman de grup
• taxele de aeroport (pot suferi modificari).
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna decembrie 2023. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe. NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala si asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice);
• biletele de intrare la obiectivele turistice;
• taxa de oras: aprox 3 Euro/ persoana/ noapte (aceasta este obligatorie si se achita de catre clienti direct la hotel; valoarea taxei poate sa fie majorata de catre autoritatile locale);
• excursiile optionale (Pompeii si Vezuviu, Coasta Amalfitana, Capri, Napoli si Caserta);
• bauturile la mese;
• bacsisurile pentru soferi si ghizi locali (se practica, se achita la sosirea la destinatie): 30 Euro/ persoana.

PRETURI INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE:
▪ Pompeii si Vezuviu: 75 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu autocarul, insotitor roman de grup, ghid local la Pompeii, casti audio. Nu sunt incluse biletele de intrare la obiectivele turistice (biletul de intrare la Pompeii si taxa de rezervare: aprox 20 Euro/ persoana, biletul de intrare la Vezuviu si taxa de rezervare: aprox 16 Euro/ persoana) si masa de pranz. Intrucat numarul zilnic de vizitatori pentru Vezuviu este limitat, pentru aceasta excursie este necesara rezervarea si plata unui avans de 50% cu 30 de zile inainte de inceperea calatoriei.
▪ Excursie Coasta Amalfitana: 80 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu autocarul, insotitor de grup roman, ghid local, biletul pentru vaporas Amalfi – Maiori. Nu sunt incluse biletele de intrare la obiectivele turistice si masa de pranz.
▪ Capri: 100 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transfer hotel – port Sorrento – hotel cu autocarul, biletul de feribot dus-intors, transport cu microbuzele in insula Capri, ghid local, asistenta in limba romana. Nu sunt incluse: turul cu barca in jurul insulei, biletele de intrare la obiectivele turistice, masa de pranz.
▪ Napoli si Caserta: 70 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu autocarul, insotitor roman de grup, ghid local, casti audio. Nu sunt incluse biletele de intrare la obiectivele turistice (biletul de intrare si taxa de rezervare pentru Reggia di Caserta: aprox 16 euro/ persoana) si masa de pranz. Numarul maxim de participanti la aceasta excursie este de 24 persoane.
GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 25 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.