Zakynthos Charter 2024

Plecari in perioada 6.06-19.09.2024

de la 399 euro/persoana, taxe incluse

 

 

Zakynthos este o insula cu un trecut bogat, este insula muzicii, poeziei si ospitalitatii. Se spune ca a fost insula preferata de Artemis si Apollo pentru peisajele sale idilice, pentru minunatele plaje nisipoase, apele adanci, clare si albastre, pesterile de la malul marii, apusurile magice si climatul bland.
Munti cu paduri de pin, campii fertile, numeroase plaje, foarte diferite si greu de numarat, coaste impozante care au dus la formarea pesterilor, cum ar fi de exemplu minunata Pestera Albastra din nord-vestul insulei, fac din Zakynthos o insula a contradictiilor.
Plajele sunt pe toate gusturile: agolomerate sau ascunse si intime, cu nisip auriu sau pietricele albe marunte, unele late, altele mai inguste, frumoase si unele nu foarte aglomerate; de cele mai multe ori sunt inconjurate de munti, coaste stancoase, insulite rasfirate in apele turcoaz, golfuri pitoresti, paduri bogate, grote ascunse si stanci austere peste care se ridica in aer un miros placut si puternic de la crinii de mare ce cresc pe linga plaje.
Zakynthos (capitala insulei are acelasi nume) este situata pe coasta de est, intr-un golf si este centrul comercial si port al insulei. De vizitat: Marina, centrul comercial, strada Alexandrou Roma, piata centrala Ayios Markos, piata Dionysios Solomos, piata Rougos, manastirea Ayios Dionysios, muzee interesante, case vechi cu gradini scaldate in iasomie, cafenele si restaurante cu muzica traditionala.
Kalamaki este una din cele mai frumoase si pitoresti statiuni din Zakynthos, atragind anual mii de turisti datorita cu atmosferei relaxate. Statiunea este ideal situata intr-un golf in sud-estul insulei Zakynthos si se intinde de-a lungul unei plaje aurii care este declarata parc national datorita frumusetii sale si a speciilor de testoase caretta –care se gasesc aici.
Laganas este cea mai importanta statiune situata la 8 km de capitala Zakynthos si se mandreste cu una dintre cele mai frumoase si mari plaje din Grecia situata intr-un golf de 9 km. Este cea mai mare statiune turistica a insulei cu foarte multe restaurante grecesti si internationale, baruri, complexe hoteliere, viata intensa de noapte cu cluburi de toate felurile, sporturi nautice, animatie.
Tsilivi este un loc ideal de vacanta, la 5 Km de capitala Zakynthos, cu o plaja lunga de nisip si ape limpezi, viata de noapte bogata si numeroase magazine de toate felurile.
Alykes situata la 15 Km de capitala, statiunea este renumita pentru sporturile nautice ce se pot practica aici.
 

Tariful include:

 • Bilet avion cursă charter;
 • Taxa de aeroport – 95 €/pers.
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
 • 7 nopţi cazare hotel;
 • Masa în funcţie de hotelul ales;
 • Asistenţă turistică pe perioada sejurului;
 • Asigurare medicală de calatorie și asigurarea storno (include componenta pt imbolnavire Covid)

Tariful nu include:

 • Taxele de intrare la obiectivele turistice;
 • Alte taxe şi cheltuieli personale;
 • Programe opţionale
 • Taxa locala: intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte (in functie de clasificarea unitatii de cazare) – se achita la fata locului.

Cereti oferta detaliata la office@dacristravel.ro